Forretter
- Lindholms hjemmerøgede fisk med bagte tomater, tomatskum, rugbrødsknas og sommerurter
- Gravad okseinderlår med oliven, syltede løg, radiser, bitre salater, purløgsvinaigrette, vesterhavsost og brødchips
- Cremet fiskesuppe med fiskestykker, sommergrøntsager, dildolie og urtebuket
Hovedretter
- Kalvefilet med ærter, bønner, sauteret spinat og østershatte og timiansauce. Serveres med nye danske kartofler og persillesmør
- Unghanebryst med saute af blomkål og majs, ristet blomkålspure, cremet blanquette sauce og brøndkarse. Serveres med kompot af nye danske kartofler og løvstikke
- Grillet barbecue gris med glaserede gulerødder, grillede løg, tomatkompot og kraftig sauce med røg, syltede sennepskorn og nye danske kartofler vendt med brunet smør og sommerurter
Desserter
- Jordbærtærte med danske jordbær og hvid chokoladecreme
- Mazarinkage med danske sommerbær, creme anglaise, sorbet af stikkelsbær og sprød vaffel
- Gateau Marcel med solbærsorbet og sprødt