Skip to main content

Selskabsmenu – kvartal3

Forretter – vælg mellem

  1. Tapasanretning med:
    • gravad okseinderlår med syltede tomater og nødder
    • kartoffel/svampekompot med svampemayo
    • røget laks med æbler og karseolie
  2. Cremet kartoffel-/porresuppe med sprød dansk bacon og efterårsurter
  3. Sprød grøntsagstærte med jordskokker, linser, løg, hertil mørk svampecreme og syrlig  fennikel salat.

Foretterne serveres med surdejsbrød og dip.

Hovedretter

Kød – vælg mellem:

  • Sousvide kalveculotte
  • Unghanebryst med sprød skind
  • Langtidstilberedt oksespidsbryst

Kartofler – vælg mellem:

  • Kartoffelrulle penslet med smør og urter
  • Små kogte kartofler vendt i persille
  • Cremet kartoffelkompot vendt med cremefraiche og purløg

Saucer – vælg mellem:

  • Æblesauce med peberrod og hønsefond
  • Rødvinssauce med timian og tyttebær
  • Svampesauce på fløde og estragon

Hertil serveres et udvalg af årstidens grøntsager.

Desserter – vælg mellem:

  1. Sprød tærte med efterårsbær, hvid chokoladecreme og knas
  2. Citronkage med citroncreme og sød skum
  3. Chokoladekage med rabarberkompot, vaniljeis og sprød chips