Forretter – vælg mellem
- Tapasanretning med:
- gravad okseinderlår med syltede tomater og nødder
- kartoffel/svampekompot med svampemayo
- røget laks med æbler og karseolie
- Cremet kartoffel-/porresuppe med sprød dansk bacon og efterårsurter
- Sprød grøntsagstærte med jordskokker, linser, løg, hertil mørk svampecreme og syrlig fennikel salat.
Foretterne serveres med surdejsbrød og dip.
Hovedretter
Kød – vælg mellem:
- Sousvide kalveculotte
- Unghanebryst med sprød skind
- Langtidstilberedt oksespidsbryst
Kartofler – vælg mellem:
- Kartoffelrulle penslet med smør og urter
- Små kogte kartofler vendt i persille
- Cremet kartoffelkompot vendt med cremefraiche og purløg
Saucer – vælg mellem:
- Æblesauce med peberrod og hønsefond
- Rødvinssauce med timian og tyttebær
- Svampesauce på fløde og estragon
Hertil serveres et udvalg af årstidens grøntsager.
Desserter – vælg mellem:
- Sprød tærte med efterårsbær, hvid chokoladecreme og knas
- Citronkage med citroncreme og sød skum
- Chokoladekage med rabarberkompot, vaniljeis og sprød chips