Skip to main content

Selskabsmenu – kvartal3

Forretter

  1. Lindholms hjemmerøgede fisk med bagte tomater, tomatskum, rugbrødsknas og sommerurter
  2. Gravad okseinderlår med oliven, syltede løg, radiser, bitre salater, purløgsvinaigrette, vesterhavsost og brødchips
  3. Cremet fiskesuppe med fiskestykker, sommergrøntsager, dildolie og urtebuket

Hovedretter

  1. Kalvefilet med ærter, bønner, sauteret spinat og østershatte og timiansauce. Serveres med nye danske kartofler og persillesmør 
  2. Unghanebryst med saute af blomkål og majs, ristet blomkålspure, cremet blanquette sauce og brøndkarse. Serveres med kompot af nye danske kartofler og løvstikke
  3. Grillet barbecue gris med glaserede gulerødder, grillede løg, tomatkompot og kraftig sauce med røg, syltede sennepskorn og nye danske kartofler vendt med brunet smør og sommerurter

Desserter

  1. Jordbærtærte med danske jordbær og hvid chokoladecreme 
  2. Mazarinkage med danske sommerbær, creme anglaise, sorbet af stikkelsbær og sprød vaffel
  3. Gateau Marcel med solbærsorbet og sprødt