Skip to main content

Selskabsmenu – kvartal3

Forretter – vælg mellem

  1. Tapasanretning med:
    • gravad okseinderlår med syltede tomater og nødder
    • kartoffel/svampekompot med svampemayo
    • røget laks med æbler og karseolie
  2. Kold cremet ærtesuppe med grønlandske rejer, nye ærter, urte buket og dild olie.
  3. Sprød grøntsagstærte med jordskokker, linser, løg, hertil mørk svampecreme og syrlig  fennikel salat.

Foretterne serveres med surdejsbrød og dip.

Hovedretter

Kød – vælg mellem:

  • Sousvide kalveculotte
  • Unghanebryst med sprød skind
  • Langtidstilberedt oksespidsbryst

Kartofler – vælg mellem:

  • Kartoffelrulle penslet med smør og urter
  • Små kogte kartofler vendt i persille
  • Cremet kartoffelkompot vendt med cremefraiche og purløg

Saucer – vælg mellem:

  • Æblesauce med peberrod og hønsefond
  • Rødvinssauce med timian og tyttebær
  • Svampesauce på fløde og estragon

Hertil serveres et udvalg af årstidens grøntsager.

Desserter – vælg mellem:

  1. Sprød tærte med danske sommerbær, hvid chokoladecreme og knas
  2. Citronkage med citroncreme og sød skum
  3. Chokoladekage med rabarberkompot, vaniljeis og sprød chips