Skip to main content

Firmafest eller privatfest på Café Lindholm

På Café Lindholm tilbyder vi skræddersyede løsninger, som vi håber lever perfekt op til dine selskabsbehov, uanset om det er i dagtimerne eller aftentimerne. Udforsk vores forskellige ‘pakker’ og menuer herunder og find den ideelle måde at holde festen hos os.

Hvad enten det drejer sig om et privat selskab eller en firmafest, så kontakt vores eventmanager og lad hende hjælpe dig med at skræddersy den helt rigtige selskabsoplevelse her hos os på Café Lindholm.

Fest med 3-retters selskabsmenu

– både i dagtimerne og om aftenen

På Café Lindholm har vi skabt en hyggelig oase, hvor I kan fejre jeres specielle øjeblikke. Vores skræddersyede løsninger giver jer mulighed for at skabe festen, så den passer præcis til jeres ønsker og behov, hvad enten det drejer sig om en fest i dag timerne eller om aftenen.

Vi er stolte af at være kendt for vores fantastiske mad og for at tilbyde en helt igennem professionel service, kombineret med en smilende, hyggelig og afslappet atmosfære.

Café Lindholm ligger på toppen af Nørresundby med Lindholm Høje i ‘baghaven’, med Vikingemuseet som nabo og med den smukkeste udsigt over Limfjorden mod Aalborg.

Og selv om vi er omgivet af ro og fantastisk natur, så er vi stadig helt tæt på centrum, E45, Aalborg Lufthavn – og her er masser gratis parkering.

Lad vores eventmanager hjælpe jer med at planlægge festen, så I på selve dagen bare skal koncentrere jer om at nyde den udsøgte menu, den gode stemning, omgivelserne og jeres gæster.

Vælg om det skal være fest i dagstimerne eller en aftenfest, og tilpas festen ud fravores forskellige menuer og ‘festpakker’ herunder.

Fest om dagen

Fest i 6 timer

Velkomstdrink

1 glas Cava pr. person

3-retters menu

Se menuen her

Kaffe, te og sødt

Farvelmad

Inkl. vin/øl/sodavand og vand ad libitum under hele arrangementet

*Max 1 glas dessertvin pr. voksen

899 kr.

pr. person

Børn under 12 år 699 kr.

Tak for i dag senest kl. 19.00

Fest i 5 timer

Velkomstdrink

1 glas Cava pr. person

3-retters menu

Se menuen her

Kaffe, te og kage

559 kr.

pr. person

Børn under 12 år 499 kr.

Tak for i dag senest kl. 17.00

Fest i 4 timer

3-retters menu

Se menuen her

399 kr.

pr. person

Tak for i dag senest kl. 16.00

Fest om aftenen

Fest fra 18.30 til 01.00

Velkomstdrink

1 glas Cava pr. person

3-retters menu

Se menuen her

Kaffe/te serveret med desserten

Farvelmad

Inkl. vin/øl/sodavand og vand ad libitum under hele arrangementet

*Max 1 glas dessertvin pr. voksen

1098 kr.

pr. person

Fest fra 18.30 til 22.30

Velkomstdrink

1 glas Cava pr. person

3-retters menu

Se menuen her

Kaffe/te serveret med desserten

Vin/øl/sodavand og vand under hele arrangementet

*Max 1 glas dessertvin pr. voksen

699 kr.

pr. person

Ofte stillede spørgsmål

Vi dækker op ved ‘langborde’ med plads til 10 gæster (5 på hver side og ingen for bordenden). Der er ikke mulighed for at sidde ved runde borde. Hvis I skal bruge højstole, så vil vi gerne vide det på forhånd.

Vi dækker op med hvide duge og servietter, samt blomster i små vaser. Er der specielle ønsker til eksempelvis farver på blomsterne, så er det muligt at tilkøbe efter aftale.

Vi har plads til maksimalt 80 gæster i restauranten.
Ved aftenarrangementer er der ikke andre selskaber til stede.
Ved dagsarrangementer er det kun muligt at booke et separat lokale ved større arrangementer.

Vi råder over både handicaptoilet og p-pladser til handicappede. Er der kørestolsbrugere blandt gæsterne, så vil vi meget gerne have besked om det på forhånd, så vi kan tage hensyn til det i forbindelse med bordopstillingen.

Alle aftaler vedrørende menu, drikkevarer, bordopstilling, pynt og lignende bedes aftalt pr. mail eller ved et møde med vores eventmanager i god tid før festen og senest 7 dage før.

Hvis der er vegetarer/veganerne/personer med fødevareallergier blandt gæsterne, så skal vi ligeledes bede om besked senest 7 dage før selskabet afholdes. Så sørger vi til gengæld gerne for at de få deres helt egen, lækre tallerkenservering.

Endeligt antal gæster (børn under 3 år, børn 3-11 år og voksne) meddeles pr. mail minimum 7 dage (én uge) før afholdelse af selskabet.

Ved reduktion i antal efter denne dato betales 1/2 pris pr. kuvert.

Ved reduktion i antal gæster/kuverter mindre end 3 dage før afholdelse betales det fulde beløb.

Besøg på Vikingemuseet i forbindelse med et selskab aftales direkte med museets personale: https://nordjyskemuseer.dk/kontakt-7/

Vi råder over både projektor, professionelt lydudstyr og en konferencesal, der ligeledes kan lejes til underholdende indslag.

Spørgsmål eller forespørgsel om booking?

Kontakt os helst på info@cafelindholm.dk – eller telefon 99 31 74 41 tirsdag – fredag 10.00-16.00
i weekenderne har vi nemlig oftest for travlt med at tage os af vores dejlige gæster til at hjælpe pr. telefon