Skip to main content

Barnedåb på Café Lindholm

Om I er til brunch, frokost- eller smørrebrødsbuffet, eller 2/3 retters menu er helt op til jer, så kig i ro og mag på mulighederne, og lad os høre hvad I ønsker.

Kontakt os og hør mere

Vælg mellem følgende menuer til dåben:

Smørrebrød

Se mere

Brunch

Se mere

Frokostbuffet

Se mere

Selskabsmenu

Se mere

Naturskønne omgivelser og dejlig atmosfære

Dåbs- og navngivningsfester er ofte meget afslappede, og derfor er vores lokaler og stemningen på caféen perfekt til netop denne typer af fester. Vores omgivelser er hyggelige og fyldt med masser af spændende oplevelser og god plads til børn. Lige udenfor caféen har vi en stor græsplæne, som er perfekt til udendørs aktiviteter, så tag endelig en bold med. For de lidt større børn er der også mulighed for at gå på opdagelse på både Lindholm Høje og på Vikingemuseet.

Kommer jeres gæster langvejs fra, så er det nemt og bekvemt, for vi råder over en stor gratis parkeringsplads, og selvom vi ligger lige midt i den skønneste, rolige natur, så er der faktisk forholdsvis kort afstand til både offentlig transport, motorvej og lufthavn.

269,00 kr. pr. kuvert*

Børn under 12 år 1/2 pris. Børn under 3 år gratis. Bemærk venligst at vi tager 50 kr. pr. opdækning til de mindste 0-3 år, hvis der ikke bestilles mad til dem.
Min. 20 kuverter

DrikkevarerBookingreglerKontakt

Færre en 20 personer? Bare rolig, så anbefaler vi vores lækre caféretter i stedet.
Se hele menukortet lige her

*Bemærk: Lokalet er jeres i maks. tre timer. Pris pr. time herefter er 650 kr. inkl. moms, dog senest til  kl. 17.00 (indtil kl. 16.00 i perioden 1. november til 28. februar).

Medbragt dåbskage til barnedåb: gebyr 35 kr. pr. person.