Skip to main content

Bageste lokale

Vores restauranten kan opdeles af en skillevæg, så man har mulighed for at have den bageste del af lokalet for sig selv. Her kan man være 40 (maks 50) personer, og det er oplagt til både selskaber og møder. Lokalet har AV-udstyr (projektor).

Er I 30 personer eller derunder, så tillægges et gebyr for booking af det aflukkede lokale.

Restauranten

Vælger I at booke hele restauranten, så er der plads til 80-100 personer, alt efter bordopstilling og valg af borde (vi råder over både runde og aflange borde, men vær opmærksom på at vi maksimalt har plads til 56 gæster alt i alt, hvis I ønsker runde borde). I restauranten har vi professionelt lydudstyr og projektor.

Er I et mindre selskab, der ønsker at afholde et arrangement på Café Lindholm, så er der også mulighed for at blive placeret i selve restauranten, evt. med ‘diskretionsskærme’ omkring jer. I vil så muligvis dele lokalet med a la carte gæster eller andre mindre selskaber, hvilket vi faktisk oplever at mange gæster kun sætter stor pris på. Det gør bare stemningen ekstra hyggelig og afslappet, når der er liv og leben.

Terrassen

Er der bare lidt lunt i vejret, så er vores store overdækkede terrasse lige stedet at nyde velkomstdrinks, kaffe/kage eller en lækker drink med snacks.

Terrassen er også et godt og sikkert sted til babyer i barnevogne, der kan sove stille og roligt, med mor og far lige på den anden side af ruden.

Portland Salen

Vi plejer selv at kalde Portland Salen for Nordjyllands smukkeste foredragssal. Her er plads til 80 prs. og auditoriet er udstyret med det nyeste AV udstyr. Lokalet er naturligvis oplagt til både møder, konferencer og foredrag, men vi oplever faktisk også, at rigtig mange private gæster lejer salen, når de afholder fest.

Konference Kahoot

Til især konfirmationer, fødselsdage og bryllupper er det virkelig populært at underholde med enten power point, video, Kahoot quiz eller lignende. Og hvad er sjovere end at invitere hele selskabet ind i auditoriet og opleve underholdningen på storskærm!

Ring og aftal en uforpligtende rundvisning af lokalerne.

Kontakt