Skip to main content

Café Lindholms smørrebrødsbuffet

Vores smørrebrødsbuffet er ideel til både små og store begivenheder. Skal du fejre en fødselsdag, et jubilæum eller bare have en lækker frokost med kollegerne? Så nyd dit smørrebrød i vores charmerende café.

Vores hyggelige indretning, smukke beliggenhed og venlige personale gør det til det perfekte sted at samles.

Bestil som mad ud af huset

Ofte stillede spørgsmål

Vi dækker op ved ‘langborde’ med plads til 10 gæster (5 på hver side og ingen for bordenden). Der er ikke mulighed for at sidde ved runde borde. Hvis I skal bruge højstole, så vil vi gerne vide det på forhånd.

Vi dækker op med grå duge m. hvide papirduge, samt blomster i små vaser. Har du specielle ønsker til eksempelvis farver på blomsterne eller hvide duge, så er det muligt at tilkøbe efter aftale.

Det er kun muligt at booke et separat lokale ved større arrangementer.

Vi råder over både handicaptoilet og p-pladser til handicappede. Er der kørestolsbrugere blandt gæsterne, så vil vi meget gerne have besked om det på forhånd, så vi kan tage hensyn til det i forbindelse med bordopstillingen.

Alle aftaler vedrørende menu, drikkevarer, bordopstilling, pynt og lignende bedes aftalt pr. mail eller ved et møde med vores eventmanager i god tid før festen og senest 7 dage før.

Hvis der er vegetarer/veganerne/personer med fødevareallergier blandt gæsterne, så skal vi ligeledes bede om besked senest 7 dage før selskabet afholdes. Så sørger vi til gengæld gerne for at de få deres helt egen, lækre tallerkenservering.

Endeligt antal gæster (børn under 3 år, børn 3-11 år og voksne) meddeles pr. mail minimum 7 dage (én uge) før afholdelse af selskabet.

Ved reduktion i antal efter denne dato betales 1/2 pris pr. kuvert.

Ved reduktion i antal gæster/kuverter mindre end 3 dage før afholdelse betales det fulde beløb.

Besøg på Vikingemuseet i forbindelse med et selskab aftales direkte med museets personale: https://nordjyskemuseer.dk/kontakt-7/

Vi råder over både projektor, professionelt lydudstyr og en konferencesal, der ligeledes kan lejes til underholdende indslag.

Spørgsmål eller forespørgsel om booking?

Kontakt os helst på info@cafelindholm.dk – eller telefon 99 31 74 41 tirsdag – fredag 10.00-16.00
i weekenderne har vi nemlig oftest for travlt med at tage os af vores dejlige gæster til at hjælpe pr. telefon

Vi har også frokostbuffet