Skip to main content

Selskabsmenu – kvartal2

Forretter

  1. Hvide danske asparges med stenbiderrogn, kærnemælkssauce med vesterhavsost, purløgsolie og rugbrødsknas
  2. Håndpillede rejer med grillet hjertesalat, radiser, brødchips og sesamvinaigrette 
  3. Forårstarteletter med gårdkylling og danske asparges i en cremet hvidvinssauce med urter

Til alle forretter serveres der surdejsbrød og aioli 

Hovedretter

  1. Kalveculotte med kartoffelrulle vendt i urter, tærte med kompot af jordskokker og spinat, jordskokkepure, og rødvinssauce
  2. Kalvefilet med sauté af grønne asparges, grillede hvide asparges og perleløg, tyttebær, cremet ramsløgssauce og aspargeskartofler vendt med løvstikke 
  3. Unghanebryst med sprød risotto croquette, blomkålspuré, dampede forårsløg og æblesky med estragonolie og syltede sennepskorn

Desserter

  1. Mørk brownie med syltet pære, saltkaramel, vaniljeis og tuille
  2. Mille feuille (sprødt butter dej) med rabarber og bær, hvid chokolade og vaniljeis
  3. Lindholms tiramisu med mascarpone, Kahlua og mørk rom, serveret med hvid chokoladecreme og sprød tuille