Forretter
- Hvide danske asparges med stenbiderrogn, kærnemælkssauce med vesterhavsost, purløgsolie og rugbrødsknas
- Håndpillede rejer med grillet hjertesalat, radiser, brødchips og sesamvinaigrette
- Forårstarteletter med gårdkylling og danske asparges i en cremet hvidvinssauce med urter
Til alle forretter serveres der surdejsbrød og aioli
Hovedretter
- Kalveculotte med kartoffelrulle vendt i urter, tærte med kompot af jordskokker og spinat, jordskokkepure, og rødvinssauce
- Kalvefilet med sauté af grønne asparges, grillede hvide asparges og perleløg, tyttebær, cremet ramsløgssauce og aspargeskartofler vendt med løvstikke
- Unghanebryst med sprød risotto croquette, blomkålspuré, dampede forårsløg og æblesky med estragonolie og syltede sennepskorn
Desserter
- Mørk brownie med syltet pære, saltkaramel, vaniljeis og tuille
- Mille feuille (sprødt butter dej) med rabarber og bær, hvid chokolade og vaniljeis
- Lindholms tiramisu med mascarpone, Kahlua og mørk rom, serveret med hvid chokoladecreme og sprød tuille