Den bedste udsigt fra en café Aalborg kan tilbyde

Med sin helt særlige atmosfære sætter Café Lindholm rammerne for den perfekte frokost, det vigtige møde, det lærerige seminar eller den helt specielle dag, som kun bliver forstærket af udsøgt gastronomi fra det nordiske køkken samt en beroligende udsigt, der sender tankerne væk fra dagligdagens ræs.

Maden er no-nonsense, hvor de gode råvarer er i fokus. En enkel anretning og en traditionel tilberedning sørger for, at I får den fulde oplevelse ud af vores retter, der er skræddersyet efter sæsonen og baseret på godt nordisk håndværk.

Vi sætter en stor dyd i at lade de gode råvarer tale for sig selv og derfor udvælger vi udelukkende vores varer fra de allerbedste producenter.

Bag maden står køkkenchef Pauli Beck og souschef Jess Lee. Hver har et imponerende bagkatalog med stor kulinarisk erfaring, som de bringer med sig ind på Café Lindholms menukort.

Pauli Beck er opdraget igennem den gamle skole med fransk madlavning tæt på hjertet og har arbejdet på flere anerkendte restauranter i Frankrig. Jess Lee har tidligere arbejdet sammen med restauratør René Maxwell på Brasserie Mundgott, der i årevis forkælede smagsløgene i Aalborg med deres kogekunst.

Placeret ved skovens kant, og med en udsigt, som sætter ro over ens tanker, kan Café Lindholm levere en helt unik oplevelse til jeres sanser.

Området skaber en helt naturlig ro i sindet, der kan sætte dit indre tempo på det helt rigtige niveau til dagen.

De naturskønne omgivelser og den gastronomiske gnist skaber den perfekte scene til alle slags selskaber, lige fra bryllupsfesten til konfirmationen, og kan gøre en allerede speciel dag helt uforglemmelig.

Café Lindholm er også et oplagt valg til firmaudflugter i form af seminarer og konferencer, eller hvis dine kollegaer bare har brug for at lade batterierne op og styrke sammenholdet på kontoret.

Vores moderne køkken og ansatte kan løfte opgaver af hvilken som størrelse, og uanset hvor mange personer jeres selskab består af, vil vi sørge for at hver eneste får den gode oplevelse med hjem.

Vores smilende personale tager vare på jer fra jeres første skridt ind i bygningen, og forkæler jer under hele jeres ophold.

Ring i dag eller bestil jeres bord online, og glæd jer til at få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi ser frem til at give jer en unik oplevelse.

Bedste hilsner

René Maxwell & Café Lindholm
+45 99 31 74 41