Skip to main content

Velkommen på Højene

Mit navn er Henrik Mouritzen og jeg er direktør for Café Lindholm. 

Jeg har arbejdet på anerkendte danske og udenlandske restauranter, jeg har haft egen fiske- og skaldyrsrestaurant på Læsø og så har jeg tidligere drevet private dining/catering/take away under navnet ‘Mouritzens Mad’ i Aalborg.

Jeg, og mit dejlige personale, ser frem til at tage godt imod jer.

Bedste hilsner,

Henrik Mouritzen

Café Lindholm
+45 99 31 74 41

Eventmanager

Eventmanageren

Lone Andersen er eventmanager her på Café Lindholm. 

Hun er vores tovholder på alle former for større fester, eksempelvis bryllup, barnedåb og konfirmation, og så er hun også den, der står for planlægning og afholdelse af møder, konferencer og andre typer erhvervsarrangementer.

Lone har arbejdet som blandt andet projektleder og eventmanager for Syddanske Medier, Nordjyske Medier (ANR) og på TV2 Nord.

Privat bor Lone sammen med vores direktør i Godthåb syd for Aalborg.