Den bedste udsigt en café i Aalborg kan tilbyde

Med sin helt særlige atmosfære sætter Café Lindholm rammerne for den perfekte oplevelse: hyggefrokosten, det vigtige møde, det lærerige seminar eller jeres helt specielle dag, som kun bliver forstærket af de smukke rolige omgivelser og et køkken og personale, som kræser om detaljerne.

Vi sætter en stor dyd i at lade de gode lokale sæson råvarer tale for sig selv og derfor udvælger vi udelukkende vores varer fra de allerbedste producenter.

Bag maden står jeg, indehaver og køkkenchef Henrik Mouritzen. Jeg har arbejdet på anerkendte danske og udenlandske restauranter, jeg har haft egen fiske- og skaldyrsrestaurant på Læsø og så har jeg tidligere drevet private dining/catering/take away under navnet ‘Mouritzens Mad’ i Aalborg.

Velkommen på højene

Vi er omringet af den smukke natur med udsigt over mark og fjord.

Området skaber en helt naturlig ro i sindet, og vikingemuseet ligger lige ved siden af med sin fantastiske historiske fortælling.

Når I ankommer til cafeen/restauranten vil I opleve at her er højt til loftet, mens vi er nede på jorden.

I vil opleve et køkken, som har nordjyske værdier, som fokuserer på lokale råvarer og en betjening som har øje på detaljerne

Vi er også et fantastisk sted til  firmaudflugter i form af seminarer og konferencer, eller hvis dine kollegaer bare har brug for at lade batterierne op og styrke sammenholdet på kontoret.

Vi ser frem til at møde jer.

Bedste hilsner,

Henrik Mouritzen

Café Lindholm
+45 99 31 74 41