Skip to main content

Velkommen på Højene

Mit navn er Henrik Mouritzen og jeg er direktør for Café Lindholm. 

Jeg har arbejdet på anerkendte danske og udenlandske restauranter, jeg har haft egen fiske- og skaldyrsrestaurant på Læsø og så har jeg tidligere drevet private dining/catering/take away under navnet ‘Mouritzens Mad’ i Aalborg.

Jeg, og mit dejlige personale, ser frem til at tage godt imod jer.

Bedste hilsner,

Henrik Mouritzen

Café Lindholm
+45 99 31 74 41

Køkkenchefen

Bag både mad og menuer står køkkenchef Christian Meilby Johansen, 33 år, far til 3 og bosat i Løgstrup.

Christian sætter en stor dyd i at lade de gode, lokale sæsonråvarer tale for sig selv og udvælger derfor udelukkende caféens varer fra de allerbedste producenter.

Christian er er uddannet med medalje fra restaurant Karoline Amalie ved Silkeborg, og han er en passioneret kok, med fuldkommen styr på sit håndværk – og så er han en sand mester, når det kommer til smag.