Skip to main content

Seafood Saturday på Café Lindholm – lækkert luksus skaldyrsfad med skønne småretter og en nøje udvalgt flaske vin.

Dyk ned i vores udsøgte sommermenu, hvor I kan nyde det bedste som fjorden og havet har at byde på: snekrabber, jomfruhummere, grønlandske rejer, dampede muslinger, sashimi tun og kammuslinger – med tilhørende vin inkluderet. Der er også mulighed for tilkøb af caviar og østers til en meget favorabel pris.

Nyd hinanden og sommeren fra vores lækre udendørs terrasse, hvor udsigten er mindst lige så fantastisk som maden (og vinen).

Bordbestilling kun på telefon 99317441 til følgende datoer:

  • Lørdag 3. juli kl. 18.30 – 22.00
  • Lørdag 10. juli kl. 18.30 – 22.00
  • Lørdag 17. juli kl. 18.30 – 22.00
  • Lørdag 24. juli kl. 18.30 – 22.00

Luksus skaldyrsfad

  • Snekrabber
  • Jomfruhummer
  • Dampede muslinger
  • Grønlandske rejer

Tre små lækre serveringer:

  • Sashimi tun – teriyaki – gulerod
  • Fiskesouffle – sprød dej – spinat aioli
  • Fiskesuppe – saffran – kammusling

Inkl. brød, urtesmør & aioli

Inkl. en flaske hvid eller rosé

Pris for 2 personer 1198 kr.  

Tilkøb:

  • Baerii caviar 10 gram 265 kr
  • Limfjordsøsters pr. stk 25 kr

Husk venligst at reservere bord minimum to dage i forvejen på telefon 99317441

Seafood platter

  • Snow crabs
  • Norway lobsters
  • Steamed mussels
  • Greenland prawns

Three small extra servings:

  • Sashimi tuna – teriyaki – carrot
  • Fish soufflé – chrispy batter – spinach aioli
  • Fish soup – saffron – scallops

Including bread, herb butter and aioli

Also included: a bottle of white or rosé wine

Price pr. two persons 1198 kr.

Extras:

  • Baerii caviar 10 grams 265 kr.
  • Limfjord oysters each 25 kr.

Please make sure to reserve your table two days in advance. Call 0045 9931 7441 for reservations