Mødebooking på Café Lindholm

Administrerende direktør hos NordElektro, Hans Peter Andersen, har ved flere lejligheder afviklet forskellige dagsmøder på Café Lindholm, og det er der mange grunde til. Beliggenheden, atmosfæren og de fantastiske omgivelser. Ideelle rammer for ham betyder plads og ro til at kunne koble af og tage sig tid til at tænke vigtige, strategiske beslutninger igennem. Noget, han altid har mulighed for på Højen.

Der er ofte travlt på arbejdet i hverdagen, og det er ’business as usual’, hvor energi og fokus bruges på at drive forretningen. Derfor er det nogle gange vigtigt at rykke stikket ud, så at sige, for at skabe pladsen til at snakke tingene igennem og samtidig forkæle sig selv, sine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Det kan man på Café Lindholm. Efter Hans Peter Andersens vurdering, er især beliggenheden perfekt. Det er ikke langt væk midtbyen men ligger stadig lidt afsides, så man – som gæst, slipper for larmende travlhed og trælse forstyrrelser:

”Det er et fantastisk område med en hyggelig og rolig atmosfære, som betyder, at man har tid til at fordybe sig i tingene. Der er nogle gode faciliteter og rummelige lokaler, og så er der altid kælet lidt ekstra for forplejningen. René er super fleksibel og finder hurtigt en løsning, selv om jeg ringer med kort tids varsel, og trods andre bookede dagsmøder på dagen, føler man sig altid godt behandlet.”

Sidste gang NordElektro for godt et halvt år siden afviklede strategiseminar for 8-10 personer, var det et typisk dagsarrangement fra kl. 9 – ca. 16, hvor der blev serveret stor morgenbuffet med lækkert hjemmebag, inden seminaret gik ordentlig i gang. Ved middagstid klargjorde vi en rustik frokostbuffet med klassisk nordjysk pålæg, hjemmebagt rugbrød og andre lækkerier, så der igen var velsmag og proteiner til de strategiske tanker og overvejelser, og inden afslutning bød vi på dagens hjemmebagte kage og friskbrygget kaffe/the.

Dejlig mad og gode faciliteter

På Café Lindholm er det vigtigt, at maden er i topklasse, hvorfor vores kokke kun bruger de bedste råvarer og ingredienser, og tjenerpersonalet imødekommer dine behov med et smil og sørger for, at du får en rigtig god oplevelse – hver gang. Vores mødelokale er tilgængeligt fra kl. 8 – 22, vi tilbyder gode parkeringsmuligheder tæt på Aalborg Lufthavn og råder over Portlandssalen med alt i nyeste AV-udstyr og plads til 80 siddende deltagere. Skal du holde et personligt møde med en forretningsforbindelse, eller står du og skal afvikle et heldagsarrangement med kursus/seminar for virksomheden, så kig forbi caféen eller ring for et uforpligtende tilbud. Omgivelserne kan vi kun prale af – de skal opleves.

”Hvis du gerne vil have travlheden lidt på afstand og samtidig nyde godt af udsigten og den lækre mad, så vil jeg helt klart anbefale at holde dit dagsmøde på Café Lindholm.”

– CEO, Hans Peter Andersen