Fødselsdagsfest på Café Lindholm

”På Café Lindholm elsker vi at fejre livets herlige begivenheder, og en ’rund’ fødselsdag er altid noget ganske særligt. Om det er bryllupsfest, konfirmation, familie-tamtam eller andet er det for mig vigtigt, at jeg og mit personale er med til at give gæsterne den absolut bedste oplevelse på dagen.

– Ejer og restauratør, René Maxwell

For Jonna Breddam fra Vodskov, der fyldte rundt i august sidste år, skulle hendes 70-års fødselsdag være en særlig fejring for familien og børnebørnene, og af praktiske årsager ville hun gerne have, at festen blev holdt i genkendelige omgivelser tæt på hjemmet. Jonna har altid elsket naturen, hvilket også blev en af grundene til, at hun valgte at holde sin fødselsdagsfest hos os.

Sidste sommer var jo noget helt fantastisk, og selvfølgelig skinnede solen også smukt på Jonna’s fødselsdag. På en weekenddag midt i august 2018 fandt omkring 40 gæster (familie, børnebørn og nærmeste venner) plads ved de runde borde med en fin bordopdækning og blomsterdekorationer i varme sommerfarver.

Lækker Lindholm frokost og lagkage til kaffen

Efter kærlige velkomsthilsner fra fødselaren ventede der en lækker, klassisk Lindholmfrokost anrettet som indbydende tag selv-buffet. Det store frokostbord bød blandt andet på 2 slags modnede sild, varme sprøde fiskefileter, diverse nordjysk pålæg og oste, grove salater, samt dagens ret med små smørstegte kartofler og sauce. Dertil havde vært René Maxwell valgt to smagfulde vine, henholdsvis en Pinot Blanc, Trimbach fra 2016 (dejlig velbalanceret hvidvin) og en Mulberry Shiraz fra 2014 (frugtig, aromatisk rødvin), der begge levede fuldt op til forventningerne. Der kan aldrig holdes rigtig fødselsdagsfest uden lidt dejligt sødt til ganen, så midt på eftermiddagen serverede køkkenet en lækker, hjemmelavet lagkage til kaffen.

Alt imens de festlige indslag rullede og den varme stemning fyldte lokalet, havde de mange børnebørn mulighed for at lege udendørs på terrassen og det grønne areal, hvilket ikke gik ubemærket hen for både forældre og øvrige gæster. Noget, vi ofte får megen ros for af vores gæster, er nemlig muligheden for at aktivere de yngste, så de ikke er tvunget til at sidde inde hele tiden. Det skønne udendørsområde er en god måde at få et lille pusterum på og ‘afsætte’ børnene, hvis de har brug for at brænde noget krudt af.

Har du en familiefest, fødselsdag eller anden begivenhed planlagt i 2019, og er du stadig ikke helt sikker på, hvor dette arrangement skal afholdes, så er du hjerteligt velkommen til at besøge caféen og selv opleve den helt unikke atmosfære, der kan danne rammerne for din fest.

”René, Gry og resten af Café Lindholm. Jeg er meget glad for, at I var med til at gøre min fødselsdagsfest til en rigtig god og festlig oplevelse. Det var noget fint og velsmagende mad, der blev serveret, og de vine, som var blevet valgt forud, passede godt til frokostbuffeten. Det var de helt rigtige omgivelser for ’vildbasserne’, der havde mulighed for at lege udendørs, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Igen – tusinde tak for en dejlig mindeværdig dag på Café Lindholm.”

– Fødselar, Jonna Breddam