bryllup aalborg

En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Café Lindholm sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag, og den slags kræver grundig planlægning. Derfor tager vi os god tid til, sammen med jer, at tale alt igennem lige fra start til slut. På den måde sikrer vi, at I kan slappe helt af og bare nyde kærligheden, jeres gæster, maden og festen, mens vi sørger for at holde fuldkommen styr på alle detaljerne. 

Vi råder over nogle virkelig dejlige lokaler og omgivelser, der – med skovens ro, engens grønne græs og det smukke vue over fjorden – lige giver et ekstra løft til mindebogen. Et bryllup på Højene starter derfor oftest med at brudeparret får taget bryllupsbilleder på det grønne område med udsigt til Limfjorden, mens gæsterne nyder champagne og udsigten på terrassen eller i restauranten. 

Efter en varm velkomst står vores dygtige personale klar til at byde på skøn gourmetmad og udsøgte vine, god service og en festlig og uhøjtidelig stemning. Menuen og vinudvalget planlægger I naturligvis i god tid inden festen sammen med vores kokke, så I får lige præcis den madoplevelse I ønsker jer.

Lørdag 14. august 2021 var en dag, som især 2 personer nu bærer som et varmt minde i deres hjerter. Det var nemlig der Anders og Henrik havde valgt at fejre deres bryllup på Café Lindholm, sammen med over 60 festglade gæster. En smuk og romantisk begivenhed, som vi er glade for at have været en del af.

Ved Anders og Henriks bryllup havde de valgt, at der efter maden blev sat bar op i den ene ende af lokalet, og plads til DJ og dansegulv i den anden. Café Lindholm har et samarbejde med dygtige bartendere, og de stod klar til at trylle med friske og farverige cocktails til gæsterne. Med herlig stemning og masser af kærlighed i luften blev der festet, danset og drukket igennem til ud på natten, hvor de sidste gæster smuttede hjem. Alle glade og mætte af både mad og festlige oplevelser.

Med øje for kvalitet og de små detaljer gjorde vi hvad vi kunne for at alt gik op i en højere enhed, så brudeparret og deres gæster fik det bryllup, de havde drømt om. Her er hvad Anders og Henrik selv havde at sige om oplevelsen:

Hvorfor skal man holde sit bryllup på Café Lindholm?
Vores august bryllup på Lindholm Høje blev lige præcis den fest, vi havde drømt om. På toppen af højene ligger en café/restaurant, der vil gøre alt for sine gæster. Der er ikke nej i deres munde. Lige fra de allerførste møder og til selve festen har vi kun fået ja, ja og ja. Selvfølgelig kan det da lade sig gøre, var standardsvaret. Uanset hvilke ønsker vi havde til maden, vinene, borddækningen, lokalet. Alt blev imødekommet med et smil og et JA. Selv midt under festen, hvor en gæst havde særlige ønsker til maden blev der tryllet smukke tallerkener frem på et sekund. Det er sådan en service, der får et lettere nervøst og stresset brudepar gjort helt rolige. 
Og sikke et personale. Glade, anerkende og smilende unge smukke mennesker hele vejen igennem. Man føler sig velkommen og godt tilpas i deres kyndige hænder.
Maden er et kapitel for sig. Veltillavet, velsmagende og smukt anrettede tallerkener. Også her mødte vi velvilje. Et brudepar kan være besværlige og krævende (det var vi vist) men vi blev kun mødt med et JA, selvfølgelig kan I det, det er jeres fest og I bestemmer. Vi fik det lige som vi ville have det.
Dertil kommer smukke lokaler, stilfuld borddækning og en formidabel udsigt over marker og fjorden.
På Café Lindholm inkluderer en bryllupsfest en cocktailbar. Og også her havde vi fuld selvbestemmelse og kunne vælge lige præcis de 5 cocktails, vi synes vores gæster skulle forkæles med. Og sikke en festlig aften og nat det blev!
Et brudepar er kritiske og det var vi. Men vi kan med hånden på hjertet sige, at vi fik den perfekte fest i Café Lindholms professionelle hænder. Og med de mange mange roser og begejstrede tilkendegivelser, vi efter brylluppet har fået fra alle vores vidunderlige gæster, så har vi allerede nu reserveret Café Lindholm til d. 14.8 2039.
Kære Cafe Lindholm: af hjertet T.A.K 
Henrik & Anders