Skip to main content

Selskabsmenu – kvartal4

Forret

  1. Letrøget kulmule med syltede æbler, urtemayo, ristede hasselnødder og frisee
  2. Smørstegt mørksej med hokaidopuré, syltede sennepskorn og skaldyrsbisque
  3. Jordskokkesuppe med sprøde jordskokkechips, brøndkarseolie og brøndkarse

Hovedret

  1. Kalveculotte med kartoffelkompot, saltbagt selleri, selleripure og sauce bourguignon (bacon, perleløg, svampe og persille)
  2. Langtidsbraiseret oksesteg med glaserede gulerødder, syltede perleløg, surt, skysauce og urtekartofler a part
  3. Kalvefilet med kartoffelgratin, brændte løgskaller, karamelliseret løgpure, glaserede rødbeder, tyttebær og rødvinssauce med timian

Dessert

  1. Æbletrifli med kompot, friske æbler, knas og skum
  2. Mørk brownie med saltkaramel, vaniljeis, blommepuré og tuille
  3. Citrontærte med bær og lakridsis