Skip to main content

Selskabsmenu – kvartal4

Forret

  1. Røget laks med rugbrødsknas, rygeostecreme og grønkål, vendt i syrlig vinagrette
  2. Tapastallerken med gravad okseindelår med tyttebærsalat, rejer med urter og citron aioli & kartoffelkompot med baconknas og karse
  3. Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips, syrlige æbler og kørvelolie

Til alle forretter serveres vores eget brød og aioli

Hovedret

  1. Kalveculotte (sousvide) skovsvampe, selleri puré, glaseret løg, knuste kartofler med sennep og urter, serveret med rødvinssauce
  2. Confiteret andelår, rosastegt andebryst, råsyltet rødkål, stegte kastanjer, stegte kartofler i urter og portvinssauce
  3. Svinemørbrad i urter og sprød svær, pære i æbleeddike, rosmarinkartofler, græskarpuré med estragon og æblesauce 

Dessert

  1. Cheesecake med mandelbund, syltede skovbær og syrlig creme
  2. Chokoladekage med knas, kirsebærsorbet og kirsebær i mørk rom
  3. Vaniljeparfait med syrlig havtorn, ristet kokos, dansk honning og sprød kage