Forret
- Røget laks med rugbrødsknas, rygeostecreme og grønkål, vendt i syrlig vinagrette
- Tapastallerken med gravad okseindelår med tyttebærsalat, rejer med urter og citron aioli & kartoffelkompot med baconknas og karse
- Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips, syrlige æbler og kørvelolie
Til alle forretter serveres vores eget brød og aioli
Hovedret
- Kalveculotte (sousvide) skovsvampe, selleri puré, glaseret løg, knuste kartofler med sennep og urter, serveret med rødvinssauce
- Confiteret andelår, rosastegt andebryst, råsyltet rødkål, stegte kastanjer, stegte kartofler i urter og portvinssauce
- Svinemørbrad i urter og sprød svær, pære i æbleeddike, rosmarinkartofler, græskarpuré med estragon og æblesauce
Dessert
- Cheesecake med mandelbund, syltede skovbær og syrlig creme
- Chokoladekage med knas, kirsebærsorbet og kirsebær i mørk rom
- Vaniljeparfait med syrlig havtorn, ristet kokos, dansk honning og sprød kage