Forret
- Letrøget kulmule med syltede æbler, urtemayo, ristede hasselnødder og frisee
- Smørstegt mørksej med hokaidopuré, syltede sennepskorn og skaldyrsbisque
- Jordskokkesuppe med sprøde jordskokkechips, brøndkarseolie og brøndkarse
Hovedret
- Kalveculotte med kartoffelkompot, saltbagt selleri, selleripure og sauce bourguignon (bacon, perleløg, svampe og persille)
- Langtidsbraiseret oksesteg med glaserede gulerødder, syltede perleløg, surt, skysauce og urtekartofler a part
- Kalvefilet med kartoffelgratin, brændte løgskaller, karamelliseret løgpure, glaserede rødbeder, tyttebær og rødvinssauce med timian
Dessert
- Æbletrifli med kompot, friske æbler, knas og skum
- Mørk brownie med saltkaramel, vaniljeis, blommepuré og tuille
- Citrontærte med bær og lakridsis