Skip to main content

Selskabsmenu – kvartal1

Forretter

  1. Letrøget vesterhavsfisk med marinerede agurker, urtemayo og brødchips 
  2. Nænsomt tilberedt mørksej med bagt jordskokkepure, syltede fennikel, jordskokkechips, muslingesauce og dildolie
  3. Lindholms vintertarteletter med kogt høne og stegte svampe i cremet urtesauce 

Hovedretter

  1. Oksemørbrad med pommes a la Anna, sauteret spinat, ristede østershatte og sauce bourguignon (bacon, perleløg, champignon og persille) 
  2. Kalvefilet med glaserede rødbeder, løgkompot med timian, tyttebær, timiansauce og aspargeskartofler vendt med urter og smør 
  3. Langtidstilberedt kalveculotte med kartoffelgratin, sauté af rødder, græskarpuré og sauce blanquette

Desserter

  1. Blommetrifli med kompot, svesker i portvin, knas og skum
  2. Mørk brownie med syltet pære, saltkaramel, vaniljeis og tuille
  3. Lakrids panna cotta med passionsfrugt gele, nødeknas og havtornsorbet