Forretter
- Letrøget vesterhavsfisk med marinerede agurker, urtemayo og brødchips
- Nænsomt tilberedt mørksej med bagt jordskokkepure, syltede fennikel, jordskokkechips, muslingesauce og dildolie
- Lindholms vintertarteletter med kogt høne og stegte svampe i cremet urtesauce
Hovedretter
- Oksemørbrad med pommes a la Anna, sauteret spinat, ristede østershatte og sauce bourguignon (bacon, perleløg, champignon og persille)
- Kalvefilet med glaserede rødbeder, løgkompot med timian, tyttebær, timiansauce og aspargeskartofler vendt med urter og smør
- Langtidstilberedt kalveculotte med kartoffelgratin, sauté af rødder, græskarpuré og sauce blanquette
Desserter
- Blommetrifli med kompot, svesker i portvin, knas og skum
- Mørk brownie med syltet pære, saltkaramel, vaniljeis og tuille
- Lakrids panna cotta med passionsfrugt gele, nødeknas og havtornsorbet