Skip to main content

Alle kan bage et godt brød!

Synes du også at godt hjemmebagt brød smager så englene synger, så kom og lær lidt tricks til det helt enkle brød, der både er bæredygtigt, sjovt og supernemt at lave.

Henrik, som har Café Lindholm, har inviteret sin god gamle ven, Kim Rosengreen, til at komme på besøg på caféen med sine superpopulære bagekurser. Sammen med hustruen Mai-Britt driver Kim virksomheden Bag&Co, hvor de både sælger ALT til brødbagning og også årligt underviser hundredvis af brødbegejstrede kursister. 

Surdej og too good to go-brød

Vi skal denne dag hygge os og bage brød, der får bugt med rester af brød, gryn og andet godt fra kammeret og køleskabet – altså alt det, der ofte blot smides ud, men som hurtigt og nemt kan omdannes til det lækreste bagværk i form at det vi kalder et ‘too good to go-brød’. 

På kurset lærer vi også alt om hvordan man laver den helt perfekte surdej, og I får selvfølgelig også jeres helt egen dej med hjem. 

For de, der har lyst til at nørde lidt ekstra, er der også masser af gode råd at hente, blandt andet om forskellen på øko-gær, almindeligt gær og tørgær. 

Uden mad og drikke…

Selvfølgelig skal vi også smage på en masse lækkert brød, som vi kombinerer med tapaslækkerier fra Café Lindholm. 

Der er kaffe/the og et glas vand/vin/øl inkluderet i prisen.

Kom og hyg dig med venner og familie.

Begge kurser afholdes søndag 27. marts på Café Lindholm i Nørresundby. 

Vælg mellem: 

kl. 9.00 – 12.00 

kl. 13.00 – 16.00

Pris pr. person 585 kr. 

Book din plads på et af kurserne lige her