Ny Chance! A.H. Riise smagning med Peter Vin

Interessen har været stort og nu kommer der en ny chance for opleve en rejse gennem den danske handelshistorie med smags-stop i Tranquebar og på De Danskvestindiske øer – Fredag d. 13 marts 2020 kl. 19.00 hos Café Lindholm arrangeret af Peter Vin. 

Du får muligheden for at opleve Gin inspireret af Tranquebars krydderier og A.H. Riises Rom og Creme Likør fra hans apoteker-tid på St. Thomas. En medrivende fortælling om Tranquebar, Albert Heinrich Riises liv, det hvide guld, slavehandelen og Navy-rommen!

Du har også mulighed for at meld dig til spisning hos Café Lindholm fra kl. 18.00, hvor vi serverer vores lækre Lindholm’s røgetlaks med rygeostcreme, Charcuterier fra Slagter Munch i Skagen, samt vores egen røget brie og Gammel knas fra Arla Unika til kun kr. 148,-. pr. person.

Bestil senest 8/3 til info@cafelindholm.dk eller 99 31 74 41.

*Kun kr. 250,-

(*pr.person. Prisen er kun gældende for rom smagning.)

Dato: Fredag 13.03.2020
Tid: Kl. 19.00 til ca. 22.00
Sted: Café Lindholm, Vendilavej 11, Nørresundby

Billetter kan købes hos: (Plads til 65 personer)
Peter Vin, Skrågade 33,  Nørresundby.
For mere info vedr. smagning kontakt pvin@stofanet.dk / Tlf: 98170407.