Julemenu og selskaber på Café Lindholm

Julen er en helt speciel højtid for alle danskere, og det er ikke uden grund af vi gerne vil dele den med de mennesker vi holder kært. Det vil vi også på Café Lindholm og derfor inviterer vi på god julemad med tilhørende snaps i hele juleperioden.

Maden er traditionel dansk julemad med et simpel twist, som løfter det op til et gastronomisk topniveau. Vi garanterer, at håndværket og råvarerne er i den absolutte topklasse og at I vil få en uforglemmelig smag på julens godbidder.

Vi serverer også en række af julens våde fristelser, og I vil finde et nænsomt udvalg af gode snapse og juleøl, der ubesværet komplimenterer vores julemenu. Vi producerer og sælger også traditionel bjesk fra Nordjylland, som er et fantastisk supplement til julens smagfulde køkken.

Café Lindholm er en oplagt destination til julefrokosten med arbejdet, vennerne eller familie. Den omkringliggende natur er intet mindre end magisk under juleperioden, og hvis I er så heldige at sneen falder blidt, så vil et opleve at landskabet står billedskønt.

Kig forbi under julen, og forkæl dig selv og dem du holder af med en tidlig julegave.

Julemenuen 2019

fra kl. 18:00 til 22:00

 • Gammeldags modnede sild med æggesalat
 • Kryddersild med æble og peberrodskompot
 • Rimmet og letrøget laks med ristede koriander og fennikelfrø, fennikelcrudité og wasabi-limemayo
 • Sprød fiskefilet med tartarsauce og citron
 • Butterdejsskaller med skaldyrssalat og sprød basilikum
 • Røget andebryst med blodappelsin, vinaigrette med Madagaskarpeber
  og friteret grønkål
 • Confiteret svinebryst med hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler samt skysauce
 • Stegt medisterpølse med stuvet hvidkål
 • Udvalg af danske oste med hjemmelavet tilbehør
 • Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
 • Hjemmebagt brød med smør

KUN 348,-

Lukket for bestilling